Algemene Voorwaarden

Mega Pop is ingeschreven bij de kamer van koophandel in Venlo onder nummer 13.03.38.84. Ons B.T.W. nummer is: NL8023.11.301.B01

1. Bestelling en overeenkomst. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via de website van megapop.nl worden gedaan.
Door het drukken op de bestelknop accepteert u deze voorwaarden.

2. Prijzen en verzendkosten. Alle genoemde prijzen op de megapop.nl website zijn inclusief 9% BTW en excl. de verzendkosten.
Alle prijzen, artikelen en informatie zijn altijd onder voorbehoud.

3. Voorwaarden. Megapop.nl heeft het recht deze voorwaarden en inhoud van de webshop te wijzigen.

4. Overeenkomst. De overeenkomst tussen u en megapop.nl komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst op onze website door het correct invullen van uw persoonlijke gegevens en betaalwijze (door op de knop bevestigen te klikken).

5. Bewijs van opdracht/elektronische communicatie. De administratie van megapop.nl geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan ons verstrekte opdracht(en) en gedane betaling(en) en van de door ons verrichte leveringen. Megapop.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van deze voorwaarden erkent u dit eveneens.

6. Leveringstermijn. De leveringstermijn van onze producten is afhankelijk van uw gekozen betalingsmethode.
A. Veilig online betalen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking: Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen verstuurd.
B. Vooraf overmaken: Je bestelling wordt verzonden na ontvangst van betaling.

7. Downloadproducten. Downloadproducten kunnen niet worden geretourneerd.

8. Klachten. Megapop.nl zal alle klachten met betrekking tot de geleverde producten in behandeling nemen. U kunt megapop.nl via ons contact formulier informeren. Megapop.nl zal alles in het werk stellen de klacht op te lossen en u hiervan binnen 5 werkdagen informeren.